DUYURULAR..

Image 01

BURADA DERNEK HAKKINDAKİ SON GELİŞMELERİ DERNEK ÜYELERİ HAKKINDA SON GELİŞLEMELERİ GÖREBİLİRSİNİZ..

-

BELKA ÇALIŞANLARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ÜYELERİMİZDEN BAYRAM ASLAN'IN KARDEŞİ VEFAT ETMİŞTİR.MERHUMEYE ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA VE KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.

BELKA ÇALIŞANLARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ÜYELERİMİZDEN İSA COŞKUN'UN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR.MERHUMEYE ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA VE KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.

BELKA ÇALIŞANLARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ÜYELERİMİZDEN HAMZA ARAÇ'IN ANNESİ VEFAT ETMİŞTİR.MERHUMEYE ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA VE KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.

BELKA ÇALIŞANLARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ÜYELERİMİZDEN NECİP GÜLEÇ'İN BABASI VEFAT ETMİŞTİR.MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA VE KEDERLİ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.

EGO Ulaşım

Bilgi Sistemi

Size En Yakın Hatlar - Nasıl Giderim ? - Aramalar -
Otobüs Duraktan Ne zaman Geçecek, ve Tüm Ankaranın Harita Bilgisine Ulaşabilirsiniz..